چهره شکسته و باورنکردنی ثریا قاسمی + عکس

11:20 - 2021/01/23
عکس جدید از ثریا قاسمی او را با موهایی سفید و چهره ای شکسته نشان می دهد
ثریا قاسمی

ثریا قاسمی بازیگر قدیمی ایرانی است که از اوایل دهه ۴۰ وارد عرصه گویندگی شد و کم کم به سینما راه پیدا کرد. این بازیگر سرشناس فیلم های خیلی خوبی بازی کرده و نقش های ماندگاری داشته است. امروز در پرشین وی می خواهیم عکس جدید از ثریا قاسمی را برای شما قرار دهیم.

عکس جدید از ثریا قاسمی بازیگر

عکس جدیدی از بانو ثریا قاسمی را می بینید.

چهره شکسته و باورنکردنی ثریا قاسمی + عکس11

عکس جدید از ثریا قاسمی هنرپیشه قدیمی

ثریا قاسمی سال ۱۳۱۹ در تهران متولد شد. وی دختر حمیده خیرآبادی است. اوایل دهه ۱۳۴۰ با گویندگی رادیو کار حرفه‌ای خود را شروع کرد و سپس به تئاتر رو آورد. در همان سال‌ها به دوبله هم پرداخت و در سریال پرهوادار «بالاتر از خطر» صحبت کرد. در نمایش‌هایی مثل «آنتیگون» و «از پشت شیشه‌ها» (رکن‌الدین خسروی) و «آندورا» (حمید سمندریان) روی صحنه رفت.

چهره شکسته و باورنکردنی ثریا قاسمی + عکس20

بازیگر پیشکسوت

گذشته از فیلم کوتاه «تلفن» با ایفای یکی از نقش‌های اصلی آرامش در حضور دیگران عرصه جدی سینما را آزموده و آنقدر قدرتمند ظاهر شد که پس از گذشت این همه سال با اولین فیلم بلندش به یاد آورده می‌شود. همچنین ثریا قاسمی در سال‌های ابتدای فعالیتش در یکی از اولین سریال‌های تلویزیونی ایرانی با نام «پیوند» (نصرت کریمی) بازی کرد. با این همه او پس از حضور در فیلم ناصر تقوایی ـ که چهار سال پس از ساخت امکان نمایش عمومی پیدا کرد ـ ترجیح داد فعالیت اصلی اش را در رادیو و تئاتر متمرکز کند.

فیلم اول ناصر تقوایی علاوه بر این که در جریان سینمای تجاری ایران تجربه نامتعارفی بود، تصویر بسیار متفاوتی از شخصیت زن به نمایش گذاشت.

چهره شکسته و باورنکردنی ثریا قاسمی + عکس7

عکس جدید از ثریا قاسمی بازیگر

او برخلاف مادرش (حمیده خیرآبادی) در فیلم‌های کمی بازی کرد و عمده تجربه‌های سینمایی اش مربوط به دهه هشتاد می‌باشد.

چهره شکسته و باورنکردنی ثریا قاسمی + عکس18

حمیده خیرآبادی و دختر و نوه اش

در اوایل دهه ۷۰، ثریا قاسمی در چند برنامه تلویزیونی به عنوان مجری حضور پیدا کرد و به دکلمه اشعار شاعران کلاسیک ایرانی پرداخت. این بازیگر باسابقه سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون پس از این که به خاطر بازی در مارال برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر در سال ۱۳۷۹ شد، توانست فرصت ایفای نقشهای متفاوت تری را هم پیدا کند که بازی در شام آخر و دختر شیرینی فروش از آن جمله بود.