صحبت های جالب پیشکسوت استقلال در مورد این تیم + عکس

23:10 - 2021/01/03
پیج رسمی باشگاه استقلال در تازه ترین پست اینستاگرامی خود صحبت های وحید امیری پیشکسوت این تیم بزرگ را برای دنبال کنندگانش به اشتراک گذاشت که شما هم میتوانید در ادامه این مطلب این صحبت ها را مشاهده کنید.
وحید امیری

وحید امیری پیشکسوت استقلال و مدرس AFC، در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه استقلال مطالبی را عنوان کرد که به شرح زیر است:

- ما باید باور داشته باشیم که می‌توانیم همیشه بهتر هم باشیم و با این نگاه می‌توانیم پیشرفت کنیم. باید این نگاه در مجموعه استقلال حاکم شود. فوتبال جای بهترینهاست. استقلال نیاز به تطابق ذهنی در بیرون از زمین دارد و باید بر اساس یک سری اصول این مهم رقم بخورد. - استقلال جای تجربه اندوزی برای بازیکن نیست.

در آموزش‌هایمان می‌گوییم که در سه رده نخست فوتبال پایه بازیکن مهارت تکنیکی را می‌بیند، در لیگ امید و لیگ دو باید مهارت تاکتیکی پیدا کند. در لیگ یک باید مهارت روانی ببیند و در لیگ برتر باید از همه این‌ها استفاده کند. بازیکنان استقلال باید متوجه باشند در چه جای بزرگی حضور دارند.

- باید نفرات کناری فکری بیشتر به او کمک کنند. مطمئنا با تلاش بیشتر این استقلال با هدایت فکری می‌تواند حرف‌های بیشتری برای گفتن داشته باشد.

- در خصوص تصمیمات فنی فکری و انضباطی او برای بازیکنان، همه باید از سرمربی حمایت کنند. بنده یکبار به یکی از دستیاران آقای فکری هم گفتم که باید هرچه فکری گفت از او حمایت کنید. اگر کسی حقیقتا دلشان برای تیم می‌سوزد، باید دنبال پیاده کردن استراتژی سرمربی باشد.

طبیعی است که دستیاران می‌توانند به سرمری نکات خود را انتقال دهند ولی در نهایت سرمربی تصمیم گیرنده است. - محمود فکری با استقلال می‌تواند موفق شود و باید به او کمک کنیم.

- استقلال همیشه حواشی و مشکلات خودش را دارد. فکر می کنم الان هم مشکلات زیاد هستند و آقای مددی باید اولویت‌های خود را تعیین کنند تا تیم در آرامش کار کند. امیدوارم ایشان در این مهم موفق باشند. #استقلال

آشنایی با باشگاه استقلال تهران

در سال 1323 چهار جوان تصمیم گرفتند تا باشگاهی تاسیس کنند. نام آنها میرزایی، نواب، خشایار و جانانپور بود. علاوه بر آنها خاکزاد، گیتی، گریش، کلانی، مهدیون و حسینی نیز دیگر اعضای باشگاه بودند که به دلیل علاقمندیشان به دوچرخه سواری نام باشگاه را دوچرخه‌سواران نهادند.

ابتدا تنها رشته فعال باشگاه دوچرخه سواری بود، اما بعدها رشته های والیبال، پینگ پنگ، بسکتبال، وزنه برداری، کشتی، شنا و فوتبال نیز فعالیت خود را آغاز کرد.طی مذاکراتی که مسئولان باشگاه دوچرخه سواران با علی دانائی فرد موسس وقت باشگاه تورانجام دادند، موافقت شد که باشگاه تور با نام دوچرخه‌سواران وارد عرصه رقابت در فوتبال شود.

رقابت اصلی در فوتبال کشور تا پیش از سال 1325 بین سه تیم دارایی، شاهین و سرباز بود، اما با ورود تیم دوچرخه سواران که از همان ابتدا با پیراهن آبی وارد میدان شد، مثلث قدرت به مربع شد و قطب چهارم فوتبال نیز شکل گرفت.

تیم دوچرخه‌سواران در سال 1325 و با حضور پرویز عمو اوغلی، گرائیلی، دانائی و سید آقا جلالی در هیئت مدیره تشکیل و روانه رقابت‌ها شد. حاصل کار نایب قهرمانی در سالهای 25 و 26، نایب قهرمانی و قهرمانی جام حذفی در همان سالها بود. در سال 1328 نام باشگاه دوچرخه سواران به تاج تغییر یافت و در همین سال قهرمان باشگاه‌های تهران شد.

به دلیل اهمیت باشگاه تاج از ردیف بودجه اختصاصی برخوردار شد. رنگ لباس باشگاه نیز پیراهن آبی با آستین سفید، شورت سفید و جوراب سفید بود. علی دانائی فرد برای تقویت این تیم، تیمهای تورج، افسر، دیهیم، کورش و اتم را تاسیس کرد. تاج در سراسر کشور گسترش یافت و در شهرهای اهواز و رشت بیش از دیگر نقاط ایران پایگاه مردمی یافت.

اولین قهرمانی در آسیا

در فروردین سال 1349 و در باشگاه لبریز از تماشاگر امجدیه (شهید شیرودی)، تیم های تاج از ایران و هاپوئل رژیم صهیونیستی فینال جام باشگاهای آسیا را برگزار کردند. در این دیدار تیم تاج تا دقیقه 83 یک بر صفر عقب بود که در این دقیقه غلام وفا‌خواه که به مرد جامها معروف بود، گل تساوی را وارد دروازه حریف کرد و کار به وقت اضافه کشید که تیم تاج با گل مسعود معینی مدافع پیش تاخته خود در وقت اضافه قهرمان آسیا شد.

صحبت های جالب پیشکسوت استقلال در مورد این تیم + عکس13

تغییر نام به استقلال و دومین قهرمانی در آسیابا پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357

باشگاه تاج به استقلال تغییر نام پیدا کرد

.استقلال در سال 1370 برای دومین بار قهرمان آسیا شد. استقلال در فینال باشگاه های آسیا توانست تیم لیائولینگ چین را با نتیجه 2 بر 1 شکست دهد و جام را برای دومین بار به خانه بیاورد.

مربیان خارجی از بدو تاسیس

زدراکو رایکوف، ولادمیر جکیج، بونژاک، یوگنی سوکومور خوف، جکیچ دلیچ، لئونید بیلفسکی و رولند کوخ از جمله مربیان خارجی بودند که با استقلال کار کردند. در این میان رایکوف بیشترین سابقه حضوررا دارد که به مدت هشت سال مربی استقلال بود و طی این دوره با استقلال قهرمان ایران در سال 49، قهرمان جام میلز هند، دو دوره قهرمانی باشگاهای آسیا و قهرمانی جام اتحاد را در کارنامه خود دارد.

مربیان استقلال از آغاز تا کنون

مرحوم علی دانائی‌فرد، محمود بیاتی، مرحوم رسول مدد نوعی، محمد رنجبر، حشمت مهاجرانی، پرویز ابو طالب، مجتبی کرد نوری، کمائی، مرحوم جاهد، مصطفی شرکا، حسن حبیبی، حسن عضدی، رضوی، اصغر شرفی، کامبیز جمالی، محمد صلاحی، منصور پورحیدری، غلامحسین مظلومی، بیژن ذوالفقارنسب، ناصر حجازی، رضانعلچگر، عبداللهی، بهتاش فریبا، اصغرحاجیلو، پرویزمظلومی، حمید ملک احمدی، منصور رشیدی، جواد زرینچه و امیر قلعه‌نویی ، صمد مرفاوی و فیروز کریمی مربیانی بودند که از بدو تاسیس تا کنون به عنوان سرمربی رهبری تیم را برعهده داشتند. در حال حاضر صمد هرفاوی سکاندار این تیم است.

استقلال یک بار در فصل 85-1384 موفق به کسب عنوان قهرمانی در لیگ‌برتر و بار دیگر در لیگ برتر هشتم قهرمان شد: استقلال قهرمان هشتمین دوره‌ لیگ‌برتر فوتبال ایران شد.تیم استقلال در لیگ یازدهم با سرمربیگری پرویز مظلومی به عنوان نایب‌قهرمانی رسید. مسئولان باشگاه استقلال برای هدایت تیم فوتبال خود در لیگ دوازدهم با امیر قلعه‌نویی به توافق رسیدند و در همین لیگ به قهرمانی نیز دست یافتند.