پاتوق آنلاین: پس از آنکه مالباختگان متضرر از سقوط قیمت رمزارز دوجکوین علیه ایلان ماسک دعوی حقوقی ۲۵۸ میلیارد دلاری مطرح کردند، این میلیاردر سرشناس در توییتی حمایت مجدد خود از دوجکوین را اعلام کرد.
ایلان ماسک امروز در مصاحبه با سردبیر بلومبرگ اظهار داشت که هرگز مردم را برای سرمایه گذاری روی رمزارزها تشویق نکرده ولی تایید کرد که خودش روی بیت کوین سرمایه گذاری کرده است. او در مورد سرمایه گذاری تسلا، اسپیس ایکس و خودش روی بیت کوین توضیح داد که این سرمایه گذاری تنها بخش کوچکی از سرمایه های نقدی آن ها را شامل شده است.
ایلان ماسک به اظهارات بیلی مارکوس درباره بهبود دوج کوین واکنش نشان داد
ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا در پاسخ به توییت بیلی مارکوس، خالق دوج کوین گفته است که اگر کسبوکارهای بیشتری دوج کوین را بپذیرند، مطمئناً این میم کوین کاربردهای بیشتری خواهد داشت. ثروتمندترین فرد جهان همچنین گفته استفاده از دوج کوین برای پرداخت انعام هم گزینه خوبی است و باعث مفیدتر شدن این میم کوین خواهد شد. با این حال، ایلان ماسک گفته که بهرغم موارد استفاده بالقوه در بخش وب ۳، نیاز به ایجاد پلی بین اتریوم و بیت کوین وجود ندارد. گفتنی است که بیلی مارکوس پیشتر گفته بود که نیاز به ایجاد پلی میان اتریوم و دوج کوین وجود دارد و این امر به بهبود میم کوین کمک خواهد کرد.
ایلان ماسک در توییتی نوشت «من به حمایت از دوجکوین ادامه خواهم داد».
شکایت مالبختگان از ابلان ماسک و حمایت او از دوج کوین
روز پنجشنبه، دادگاه منطقهای نیویورک شکایتی را علیه ایلان ماسک و شرکتهایش، اسپیس ایکس و تسلا، به دلیل طرح ادعای پانزی بودن رمرارز دوجکوین دریافت کرد.
ترفند پانزی که ایلان ماسک در تبلیغ دوجکوین به آن متهم شده نوعی عملیات سرمایهگذاری کلاهبردارانه است. بسیاری از سیستمهای هرمی از این ترفند کلاهبردارانه استفاده میکنند.
در این شکایت از ماسک ۲۵۸ میلیارد دلار غرامت خواسته شد و در عین حال از دادگاه درخواست شد تجارت دوجکوین را به عنوان قمار در ایالات متحده ممنوع کند.
این شکایت در جامعه رمزارز با استقبال مواجه نشد و بسیاری از کارآفرینان به تمسخر آن پرداختند. واکنش ماسک به طرح این شکایت نیز انتشار یک توییت حمایتآمیز بود.
پس از آن واکنش بازار به این توییت ماسک مثبت بود و علیرغم روند نزولی بازار، قیمت دوجکوین با رشد مقطعی مواجه شد.
مشخص شده است بازیگران منفی حوزه رمزارز تلاش میکنند از موفقیت ماسک سوء استفاده کنند و ویدیوهای جعلی را منتشر میکنند که ارزهای دیجیتال را تبلیغ میکند.
بهتازگی یک ویدئوی ساختگی از ماسک در اینترنت پخش شده است. در این تبلیغ از یک دیپفیک (Deepfake) برای تقلید از ماسک در سخنرانی تِد (TED) استفاده شده بود. در این ویدئو، نسخه دیپفیک ماسک در حال تبلیغ یک پلتفرم ارز دیجیتال با بازده ۳۰ درصدی بازسازی شده است. دیپ فیک به ویدئوهای جعلی گفته میشود که با استفاده از پیشرفتهای هوش مصنوعی ایجاد شدهاند.