واتساپ پلتفرمی است که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. از اوایل مهرماه واتساپ فیلتر شد. وزیر علت فیلتر شدن واتساپ را ایجاد برقراری آرامش و امنیت مطرح کرد.
آخرین اخبار در رابطه با رفع محدودیت واتساپ را با هم دراین مطلب می خوانید .در این روزها یکی از دغدغه های مردم برقراری ارتباط با فضای مجازی و داشتن واتساپ و اینستاگرام است که در اینجا راهکارهای مهمی از نحوه وصل واتساپ بدون فیلترشکن را به شما آموزش می دهیم.
منابع خبری در توییتر از ترفند انتقال پیام های واتساپ به تلگرام خبر دادند و به بررسی جزئیات کامل استفاده از واتس اپ بدون فیلتر و نیاز به VPN پرداختند.
یک لیست از مخاطبین به شما نشان داده می شود که باید انتخاب کنید چت مربوط به چه کسی است.
در انتهای انتقال پیام ها از واتساپ به تلگرام فرد مورد نظر را انتخاب کنید و تلگرام چت ها را برای شما ذخیره و وارد می کند.
بررسیها نشان میدهد برخی مشترکین اپراتورهای همراه اول، ایرانسل، مخابرات، شاتل موبایل و زیتل میتوانند بدون استفاده از ابزارهای تغییر آیپی، در واتساپ پیام ارسال و دریافت کنند. البته اختلال در این پیامرسان به حدی است که امکان ارسال تصویر، ویدئو و صوت وجود ندارد.
از عصر امروز موج جدیدی با محتوای فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ راه افتاده است و استنادشان به سخنان سه روز قبل دادستان کل کشور است. ولی تا این لحظه هیچ تصمیم جدیدی درباره فیلترینگ دائمی گرفته نشده و حتی وزیر ارتباطات به تازگی گفته بود شورای عالی فضای مجازی هیچ جلسه جدیدی نداشته است . همچنین هیچ دادگاهی در قوه قضاییه هم چنین حکمی نداده است
«قرار بوده است در شورای عالی فضای مجازی تصمیم بگیرند که به لحاظ مشکلاتی که وجود دارد و اینکه بسیاری از طریق این فضا امرار معاش میکنند، و باید یک ساز و کارهایی تعریف کنند تا کسانی که اشتغال، درامد و معاششان از این طریق تامین میشود، آسیب نبینند.»
نماینده مردم علیآباد کتول درخصوص زمان رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی، میگوید که تصمیمگیری در این خصوص با خود شورای عالی فضای مجازی است. قرار بوده است در شورای عالی فضای مجازی تصمیم بگیرند و یک ساز و کارهایی تعریف کنند تا کسانی که اشتغال، درامد و معاششان از این طریق تامین میشود، آسیب نبینند. به صورت اینکه بتوانند ساز و کاری تعریف کنند، هم برای شبکههایی که قبلا استفاده میشد و هم برای پلتفرمهای داخلی.
رحمتالله نوروزی درخصوص تصمیم برای رفع فیلترینگ شبکههای اجتماعی، مطرح کرد: «محدوده زمانی را قرار است خود شورای عالی فضای مجازی تصمیمگیری کند و در صحن مجلس هم صحبتی نشده است.»
وی افزود: «قرار بوده است در شورای عالی فضای مجازی تصمیم بگیرند که به لحاظ مشکلاتی که وجود دارد و اینکه بسیاری از طریق این فضا امرار معاش میکنند، و باید یک ساز و کارهایی تعریف کنند تا کسانی که اشتغال، درامد و معاششان از این طریق تامین میشود، آسیب نبینند.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: درحال حاضر تمرکز ما حمایت از پیام رسانهایی است که مردم اقبال بیشتری به آنها نشان داده اند و با آماده شدن زیرساختهایشان، کیفیت آنها هم به شکل قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرده است.