با معده خالی آب و نمک بخورید + فواید
آب نمک حاوی مقدار خوبی از الکترولیت است که علاوه بر هیدراته کردن بدن می تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد.
نمک، این ماده شوری که بعضا سبب بالا رفتن فشار خون می شود و می گویند آن را کم مصرف کنید، فواید بی نظیری دارد که اگر در حد نرمال آن مصرف شود می توانید آثار شگفت انگیز آن را به چشم ببینید و در همین راستا امروز باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا به تشریح فواید نمک و آب نمک که از آن برای کاهش وزن تا زیباسازی پوست استفاده می شود، بپردازد.
نمک؛ اولین ماده معدنی خوراکی!
نمک؛ را می توان از جمله نخستین ماده معدنی خوراکی و دارای تجارت جهانی و همچنین عنصر اصلی نگهداری طولانی مدت مواد غذایی، طعم دهنده طبیعی تا همین ۱۰۰ سال پیش نام برد.
جالب است بدانید؛ نمک از چنان اهمیتی برخودار بود که برای تهیه و توزیع و تجارت آن مالیات وضع کرده بودند و منبع درآمد دولتها بود.
این ماده در مومیایی کردن و دادن برکت به خانه و دفع ارواح و بالا بردن قدرت جنسی و رفع ضعف ماهیچه کاربرد داشته است!
قیمت بالای نمک از عناصر اصلی در استقلال هند و آمریکا بود، اما پس از ارزانی و فهمیدن این موضوع که از چه چیزی درست شده است، توانستند از معادن استخراج انبوه کنند، هم مصرف آن را محدود کرد، همچنین سسها و طمع دهندههای دیگر بوجود آمد و روشهای بسته بندی نگهداری و جابجایی مواد غذایی دگرگون گردید.
نمک خوراکی از سدیم و کلر ساخته شده و در آب محلول است، از مهمترین املاحی است که در خوراک روزانه مورد انسانها به کار میرود.
به نمک خوراکی در شیمی سدیم کلرید نیز میگویند. نمک خوراکی به شکل معدنی در تهنشینها و رسوبها همچین چین خوردگیها وجود دارد که به شکل سنگ نمک استخراج میشود.
همچنین در آب دریاها به مقدار فراوان موجود است که قابل برداشت نیز است. نمک خوراکی مانند دیگر نمکها ترکیب یونی است.
عناصر این ترکیب یونی، در نمک خوراکی سدیم و کلر هستند. با ورود ناخالصی به بلور هالیت یا نمک خوراکی، این کانی به رنگهای گوناگون در میآید برای نمونه با ورود عناصر اورانیوم و کربن به رنگ سیاه در میآید. این کانی به همراه سیلویت یا نمک تلخ در محیطهای تبخیری و گرم و خشک یافت میشود. مزه شور و جلای شیشهای و سختی کم این کانی باعث شدهاست تا به آسانی میان گروهی از کانیهای مشابه خود، شناخته شود.
نمک یکی از مواد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد خوراک در بدن، جابه جایی پیامهای عصبی و کارکرد درست ماهیچهها است. نمک نقش مواثری در تکامل مغز گونه انسان بازی کرده است، اما ثابت شدهاست که خوردن زیاد نمک موجب افزایش فشار خون و پوکی استخوان میشود، به ویژه در افرادی که پیشینه خانوادگی فشار خون بالا دارند. افزایش فشار خون نیز خطر سکته مغزی و حمله قلبی را افزایش میدهد. سازمان بهداشت جهانی دست بیش مقدار مصرف روزانه مجاز نمک را پنج گرم گفتهاست.
اغلب مواد غذایی نمک دارند. مقدار نمکی که از طریق رژیم غذایی وارد بدن یک فرد بالغ و سالم میشود تقریباً برابر با ۳/۵ گرم یا ۳۵۰۰ میلیگرم در روز است.
فواید نوشیدن آب نمک هر صبح به صورت ناشتا و با معده خالی
صبح دورهای مهم برای زندگی همه افراد است. چون صبحها میتوانیم همه چیز را برای افزایش عملکرد مان در آن روز بدست آوریم.
برای مثال، توصیه میشود که صبحانه مقوی بخورید تا بتوانید کل روز را سپری کنید. برخی توصیهها وجود دارد که میتوانیم انجام دهیم، درست مانند فواید سلامتی خوردن حبوبات و موز برای صبحانه.
علاوه بر این توصیه میشود که صبحها چیزی مفید بنوشید و تنها قهوه یا چای را صبحها نخورید. سعی کنید هر چیز دیگری مانند آب گرم شور بخورید و روزانه همان طور که در پایین گفته شده از فواید آب شور بهره ببرید.
نوشیدن آب نمک ، هیدراته کردن بدن
آب نمک حاوی مقدار خوبی از الکترولیت است و ماده معدنی مورد نیاز را برای تامین انرژی به ما میدهد؛ بنابراین بهتر است صبحها کمی نمک به آب گرم اضافه کنید.
کمک به هضم سالم با نوشیدن آب نمک
نوشیدن آب نمک صبحها میتواند غدد بزاقی را تحریک کند تا آمیلاز ترشح کند که آنزیم مهمی برای هضم است. علاوه بر این، آب نمک میتواند باکتریهای مضر را در مسیر گوارشی از بین ببرد.
این روش، آب نمک کمک میکند فرآیند گوارشی بهتر و سالم تری داشته باشیم. نوشیدن آب نمک گرم صبحها میتواند با مشکلات گوارشی از قبیل نفخ و سوزش معده مبارزه کند.
کاهش تورم با آب نمک
مصرف نمک به عنوان سدیم در حفظ تعادل مایع بدن نقش قابل توجهی ایفا میکند. بنابراین، باید مطمئن شویم سدیم به اندازه کافی مصرف میکنیم، زیرا کمبود آن منجر به التهاب در بدن میشود. التهاب ممکن است بر برخی از بیماریها مانند بیماریهای قلبی و عروقی تاثیر بگذارد.
کمک به بهبود خواب با آب نمک
نمک به ویژه نمک طبیعی تصفیه نشده میتواند سطح استرس را کاهش دهد. همانطور که میدانیم استرس ممکن است بر برخی از جنبههای فعالیتی از جمله عادت خواب تاثیر بگذارد.
درمان استرس یعنی بتوانیم بهتر بخوابیم؛ بنابراین نوشیدن آب نمک گرم صبحها به ما کمک خواهد کرد تا شب خواب بهتری داشته باشیم. برای نتیجه بهتر میتوانید قبل از خوابیدن آن را بنوشید.
سم زدایی بدن با نوشیدن آب نمک
سم زدایی یک فرآیند مهم دیگر برای سلامتی ماست. در این حالت، آب شور کمک میکند تا فرآیند سم زدایی را انجام دهیم. خاصیت ضد باکتری نمک به بدن در تخلیه باکتریها و دیگر مواد ناخواسته از دستگاه گوارش کمک میکند.
بنابراین، نوشیدن آب شور صبحها بسیار مفید است، زیرا این عادت باعث میشود مطمئن شویم که صبحها مواد زائد را از دست دهیم و در طول روز سالمتر باشیم.
خوردن آب نمک برای بهبود سلامت استخوان
مواد معدنی برای سلامت کلی ما، به ویژه سلامت استخوانها مورد نیاز است. ممکن است استخوانها را با غذاهای سالم و مغذی مثل شیر و پنیر بهبود دهید اما نوشیدن آب شور میتواند مواد معدنی برای عملکرد استخوانها را فعال کند.
این روش، مصرف آب نمک میتواند سلامت استخوانها را حفظ کرده و بهبود بخشد، همچنین از مشکلات استخوان مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند.
زیبا سازی پوست با نوشیدن آب نمک
نه تنها برای پوست خوب است، نوشیدن آب شور صبحها میتواند زیبایی پوست را بهبود بخشد. آب نمک با نمک طبیعی حاوی مواد معدنی مفید است و به بهبود پوست کمک میکند تا بهتر به نظر برسید.
توانایی آب شور در سم زدایی، در جلوگیری از برخی از مشکلات پوستی مانند آکنه و عفونت پوست موثر است.
فواید دیگر نوشیدن محلول آب نمک هر روز عبارتند از:
کاهش گرفتگی عضلات ماهیچهکاهش وزن
انرژی زا
کاهش درد
مفید برای سلامت دهان
توصیههایی برای آماده کردن آب نمک صبح
اساسا، میتوانید از هر نمکی برای بهره بردن از فواید آب شور استفاده کنید اما بسیار بهتر است که به جای نمک سفره تصفیه شده از نمک طبیعی استفاده کنید، نمک طبیعی معمولا مواد معدنی بهتری نسبت به نمک تصفیه شده دارد.
روش تهیه آب نمک
یک سوم شیشه را با نمک تصفیه نشده پر کنید.
شیشه را سر خالی با آب پر کنید.
محلول را با در قوطی غیر فلزی بپوشانید.
محلول را خوب تکان دهید و اجازه دهید حدود ۲۴ ساعت بماند.
آن را در جای خشک نگه دارید.
لازم است بدانید؛ برای استفاده از این مزایا، میتوانید نصف قاشق چای خوری محلول را به یک لیوان آب ولرم اضافه کنید و هر روز صبح قبل از صبحانه آن را بخورید. میتوانید میزان نمک را مطابق با ذائقه خود تنظیم کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران