در دوران نامزدی تان این رازها را هرگز نگویید!

سخنان همسرتان را تا جایی که ممکن است به خانواده تان منتقل نکنید‎.


سخنان همسرتان را تا جایی که ممکن است به خانواده تان منتقل نکنید‎

راز داری یک اصل مهم در زندگی زناشویی است ، اصلی که در دوران نامزدی هم باید مورد توجه قرار گیرد اما با اندکی تفاوت که در بعضی موارد رازداری در دوران نامزدی باعث شکست در زندگی زناشویی خواهد شد. دختر و پسر در دوران عقد چون هنوز با والدین خود زندگی می کنند خود را بیشتر به آنها متعلق می دانند تا همسر خود . از طرفی ممکن است والدین نیز از فرزندان خویش انتظار داشته باشند که مانند قبل اسرار خود را برای آنها بازگو نمایند. و همین امر سبب گردد که دختر و پسر اسرار همسر خویش را با اعضای خانواده خویش در میان بگذارد . در این صورت مشکلات عدیده ای به وجود خواهد آمد که آینده زندگی مشترک آنها را به مخاطره می اندازد.

البته این نکته را نباید نادیده گرفت که بعضی از اسرار هست که باید در همان دوران عقد با خانواده خود در میان گذاشت مثل اعتیاد ، یا بیماری های روانی یا جسمی حاد. زیرا اینها عواملی هستند که زندگی آینده شما را دچار تزلزل می کند. بهتر است در اولین فرصت مسئله را با خانواده خود مطرح کرد تا آنها مقدمات لازم را فراهم و تصمیم مقتضی را اتخاذ نمایند.در این گونه موارد قطعا سکوت به ضرر شما تمام خواهد شد. اگرپای صحبت کسانی که زندگی آنها با شکست مواجه شده است بنشینید ، از زبان بسیاری از آنها خواهید شنید که در دوران نامزدی متوجه مشکلات شده اند ولی با این تصور که بعد از ازدواج می توانند همسر خود را تغییر دهند سکوت کرده اند ، حال پشیمانی دیگر برای آنها سودی ندارد. ایرادات کوچک دختر و پسر باید بدانند که هر یک از دو طرف دارای ایرادتی هستند اما باید این را پذیرفت که ایرادات قابل اصلاح است . امید داشتن به اصلاح یکی از رموز موفقیت در زندگی است و باید با بهترین نحو ممکن برای اصلاح رفتار همسر اقدام کرد.

متاسفانه بعضی از زوجین در دوران عقد به محض دیدن یک نکته جزیی منفی در همسر خود بلافاصله آن را برای اطرافیان بازگو می کنند. تکرار این مسئله باعث می شود که دید اعضای خانواده نسبت به همسر او بد شده و موقعیت قبلی همسرش در خانواده دچار تزلزل گردد. بعد ها اگر میان همسرتان با خانواده تان اختلاف نظری پیش آید و شما به دفاع از همسر خود بپردازید آنها شما و همسرتان را محکوم می نمایند . این به دلیل داشتن ذهنیت قبلی است که خود شما در خانواده تان ایجاد کرده اید. در این حالت دختر یا پسری که ایراد کوچک همسر خود را مطرح ساخته بود پشیمان می گردد. زیرا با عمل خود مستمسکی به دست دیگران داده است و از ارزش همسر خود در نزد خانواده اش کاسته است. آنها اگر در آینده در زندگی مشترک خود بسیار موفق هم باشند این دید منفی نسبت به همسرشان به راحتی تغییر نخواهد کرد و با مشکلاتی در برخوردها مواجه خواهند شد.

بعضی از اسرار را باید در همان دوران عقد با خانواده در میان گذاشت‎ مثل اعتیاد ، یا بیماری های حاد

اسرار مگو نکته دیگری که لازم نیست دختر و پسر تمام اسرار را که قبل از ازدواج داشته اند برای همسر خود بازگو کنندمگر اسراری که بر ملا شدنش آن در آینده موجب از هم پاشیده شدن کانون خانوادگی می شود. از طرفی بیان بعضی مسائل خانوادگی و شخصی برای همسر ممکن است موجبات سوء تفاهم و سوء استفاده را در طرف مقابل فراهم سازد.( اگر شخص اهل سوء استفاده باشد.) آزمونی در دوران نامزدی نکته دیگری که باید در بیان اسرار برای همسرتان در نظر داشت این است که او را از نظر راز دار بودن مورد بررسی قرار دهید تا معلوم شود که او نگه دارنده خوبی برای اسرار است یا خیر ؟ فهمیدن این مسئله نیز کار مشکلی نیست زیرا اگر همسرتان به راحتی رازهای دیگران را با شما در میان می گذارد مطمئن باشید که راز نگه دار خوبی نیست.. سخنان در گوشی سخنان همسرتان را تا جایی که ممکن است به خانواده تان منتقل نکنید . در مورد انتقادهای همسرتان به خانواده فقط شنونده باشید ، اگر شما در این زمینه ظرفیت کافی نشان ندهید و این سخنان را انتقال دهید این آغاز دردسر برای زندگی شما خواهد بود.اگر همسر شما درد و دلی برای شما می کند شما باید نقش صندوقچه اسرار را برای او ایفا کنید ،شاید او به زودی از سخنان خود پشیمان شود ، و اگر شما آن سخنان را منتقل کرده باشید فقط در میان نامزد و خانواده تان تخم کینه را کاشته اید.