قول و قرار بین مرحوم علی انصاریان و نوید محمدزاده + عکس
نوید محمدزاده، بازیگر پرطرفدار سینما و تلویزیون، با انتشار استوری در اینستگرام، به مرگ علی انصاریان واکنش نشان داد.
دادا پاشو قرار بود باهم جشنواره فیلمتو ببینیم
بیوگرافی کامل نوید محمدزاده
- نام:نوید
- نام خانوادگی:محمدزاده
- تاریخ تولد:17 فروردین 1365
- سالهای فعالیت:از 1382 تاکنون
- وضعیت تاهل:مجرد
زندگی شخصی نوید محمدزاده
نوید محمدزاده بازیگر سینما و تلویزیون کشورمان 17 فروردین ماه سال 1365 متولد شد.
تصویر نوید محمد زاده بازیگر
این هنرمند کشورمان در خانواده ای پرجمعیت با 12 فرزند در ایلام متولد شد و فرزند آخر خانواده است.
عکس دوران کودکی نوید محمدزاده
نوید محمدزاده دارای 11 خواهر و برادر است و خواهرزاده و برادرزاده های متعددی دارد و جمعیت این خانواده به حدود 100 نفر میرسد و همواره از پدرش به نیکی یاد میکند و از او به عنوان مردی بزرگ نام میبرد.
عکس نوید محمد زاده با سری فاقد مو
این بازیگر جوان دارای مدرک فوق دیپلم عمران است و بازیگری را در کلاسهای بازیگری موسسه هنر هفت و زیر نظر اساتیدی چون مهتاب نصیرپور، محمد یعقوبی، علی سیلمانی و علی قنبری آموخت.
نوید محمدزاده از فوتبالیست شدن تا بازیگری
نوید محمدزاده علاقه زیادی به فوتبال داشت و در دوران نوجوانی قرار بود که فوتبالیست شود و برای تیم نوجوانان سایپا بازی کند که با دیدن یک فیلم مسیر زندگی اش به کلی تغییر کرد.
اثرگذاری این فیلم روی نوید محمدزاده به اندازه ای بود که او را عاشق سینما کرد و از او چهره موفقی در دنیای هنر ساخت.
بازیگری نوید محمدزاده
نوید محمدزاده از چهره های جوان دنیای هنر است که بازیگری را از سال 82 در مؤسسه هفت هنر کرج آغاز کرده و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور، علی سلیمانی و امیر قنبری آموزش دیده است.
این بازیگر کشورمان تا سال 86 فعالیت حرفه ای نداشته اما در این سال در فیلم «در میان ابرها» به کارگردانی روح الله حجازی در نقش مکمل مرد بازی کرده است و در همان سال ها در جشنواره استانی تئاتر تهران جوایزی را دریافت کرده و پس از آن نیز در جشنواره یازدهم تئاتر دانشگاهی جایزه بازیگری دوم مرد را دریافت کرده است.
بیوگرافی نوید محمدزاده
نوید محمدزاده سال 87 با بازی در نمایش «ماه در آب» نوشته فارس باقری و کار محمد کوروش نیا به تئاتر حرفه ای راه پیدا کرد و برای بازی در این نمایش جایزه بازیگری مرد را در جشنواره استانی تهران دریافت کرد. پس از آن در فیلم «آندو» به کارگردانی بهروز قبادی بازی کرد که این نمایش مجوز اکران نگرفت.
عکس نوید محمدزاده
نوید محمدزاده برای بازی در فیلم ناهید در جشنواره فیلم کن حضور پیدا کرد که پوشش این بازیگر در این فستیوال واکنش هایی را به همراه داشت.
کاربران در شبکه های اجتماعی از پوشش پژمان بازغی تعریف و تمجید کرده اند اما پوشش نامناسب نوید محمد زاده را انتقاد کرده اند و بسیاری گفتن:این پوشش اصلا مناسب فرهنگ اصیل ایرانی نیست و حتی خارجی ها هم با پوشش رسمی آمده اند اما تنها یک فرد با این پوشش در میان آنها حضور دارد که آن هم ایرانی است! سینمای ایران در جشنواره کن یک نماینده دارد، فیلم ” ناهید ” به کارگردانی آیدا پناهنده با حضور پژمان بازغی و نوید محمد زاده به عنوان نماینده ایران در فرانسه راهی جشنواره شدند اما پوشش ظاهری نامناسب نوید محمد زاده انتقاد و واکنش های مردم را در پی داشت.
شلوار عجیب نوید محمدزاده در جشنواره
درست زمانی که پژمان بازغی این عکس که خودش و نوید محمد زاده در آن حضور دارند را منتشر کرد، حاشیه هایی در شبکه های اجتماعی شروع شد. کاربران زیادی از پوشش نامناسب نوید محمد زاده در جشنواره کن سخن گفتند و معترض شدند که این پوشش اصلا مناسب نماینده ای که از طرف مردم ایران به جشنواره کن فرانسه رفته است، نمی باشد.
برخی دیگر از کابران گفتند:باید در مراسم رسمی از پوشش رسمی استفاده کرد و وقتی تمامی افراد لباس های رسمی پوشیده اند نباید یک نفر آن هم ایرانی چنین لباس های زننده ای به تن کند.
دقایقی بعد از انتشار عکس پژمان بازغی و نوید محمد زاده، این بار نوید محمد زاده عکسی را در صفحه پروفایلش منتشر کرد و گفت:
این لباس توریستی من است که درجشنواره کن پوشیده ام . عکس لباس اصلی رو میزارم . نگران آبروی ایران هم نباشید ! مرسی از این همه محبتتون ! سپس کامنت هایی گذاشته شد که عده ای گفتند طرز لباس پوشیدن هر کس به خودش مربوط است و عده ای دیگر گفتند شما فقط بخاطر خودتان نرفته اید و نماینده یک ملت هستید پس باید متناسب با فرهنگ ایران لباس بپوشید. تعدادی از کامنت های مردم در شبکه اجتماعی اینستاگرام رو با هم میخونیم:” نوید جان به خدا هیچ کدوم از هنرمندان اونجا با این تیپ نمیان که تو اومدی ! همشونکت شلوار میپوشن تو مثلا نماینده مردم ایرانی ! بازیت خوبه اما ای کاش اونجا نبودی…”
افتخارآفرینی های نوید محمدزاده در سینما
نوید محمدزاده روی پرده نقره ای سینما هم خوش درخشیده است، برای بازی در فیلم «عصبانی نیستم» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شد، ولی اتفاقاتی افتاد که این جایزه به رضا عطاران تعلق گرفت و دست نوید محمدزاده برای گرفتن سیمرغ کوتاه ماند.
نوید محمدزاده و باران کوثری در فیلم من عصبانی نیستم
نوید محمدزاده در سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر با کسب کامل آرای داوران به عنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد برای کسب سیمرغ انتخاب شد. اما به علت فشار گروه هایی خارج از سینما فیلم عصبانی نیستم از بخش مسابقه خارج و جایزه به رضا عطاران اهدا شد.
آب بازی نوید محمدزاده و باران کوثری در فیلم من عصبانی نیستم
نوید محمدزاده در ابد و یک روز
محمدزاده برای بازی در فیلم ابد و یک روز در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را دریافت کرد.
نوید محمدزاده و پیمان معادی در فیلم ابد و یک روز
ابد و یک روز فیلمی به کارگردانی و نویسندگی سعید روستایی و تهیه کنندگی سعید ملکان محصول سال 1394 است. ابد و یک روز در طول نمایش مورد توجه عموم و منتقدین قرار گرفت و توانست 9 سیمرغ بلورین (6 سیمرغ در بخش اصلی، 2 سیمرغ -بهترین فیلم و بهترین کارگردانی-در بخش نگاه نو و سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران) سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر را به دست آورد.
نوید محمدزاده برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد
نوید محمدزاده بعد از دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل با سکوت و بوسه هاش متفاوت ترین حضور را بین برندگان سودای سیمرغ داشت.
نوید محمدزاده در فیلم لانتوری
فیلم لانتوری با بازی نوید محمدزاده ساخته رضا درمیشیان در پایان چهارمین روز جشنواره در نخستین دقایق روز جمعه در برج میلاد به نمایش درآمد. این فیلم در جشنواره بین المللی برلین نیز نمایش داده شد ولی جایزه ای را کسب نکرد.
نوید محمدزاده و باران کوثری در فیلم لانتوری
فیلم لانتوری که در جشنواره امسال نیز با انتقادهای بسیاری به دلیل محتوای سیاه آن مواجه شد با این حال نتوانست نظر جشنواره برلین را هم جلب کند و به نوشته سایت دویچه وله، فیلمی که با سروصدای زیاد در جشنواره فجر اکران شده بود، در برلین به بایگانی جشنواره پیوست. در ادامه بخشی از نقد دبورا یانگ منتقد آمریکایی بر این فیلم را که در هالیوود ریپورتر منتشر شده، بخوانید تا مشخص شود این کار برای جشنواره های خارجی تدارک دیده شده تا چهره ای زشت از ایران را نشان دهد.
بازیگران فیلم لانتوری در جشنواره فیلم برلین
یانگ در نقد خود نوشته است:
.درمیشیان.. با «لانتوری» یک قصه را چنان شوک برانگیز روایت می کند که تقریبا تماشای آن را غیرممکن می سازد. داستان، داستان یک عضو تبهکاراست که یک فعال اجتماعی زیبا را محاکمه می کند و خود را با این فریب می دهد که مرد مورد علاقه اش احساس او را بفهمد و در نهایت بدترین راه ممکن را برای هر دو بخش ماجرا انتخاب می کند. پس از گذشت یک ساعت آزاردهنده با تدوینی بازیگوشانه، فیلم جنبه تاریک خود را که به اسیدپاشی مربوط می شود، رو می کند. جنبه تصویری فیلم پس از این برای افراد دل نازک اصلا مناسب نیست.
نوید محمدزاده در سریال قورباغه
نوید محمدزاده در اولین تجربه بازیگری اش در شبکه نمایش خانگی در سریال قورباغه به کارگردانی هومن سیدی مقابل دوربین رفت.
قورباغه اولین سریال نمایش خانگی هومن سیدی است که نوید محمدزاده در آن به ایفای نقش پرداخته و تجربه ای جدید در کنار هومن سیدی خلق میکند.
گریم نوید محمدزاده در سریال قورباغه
فیلمشناسی نوید محمدزاده
در ادامه این مطلب مروری بر کارنامه هنری نوید محمدزاده خواهیم داشت.
فیلم های سینمایی نوید محمدزاده
- تفریق مانی حقیقی 1399
- شب، داخلی، دیوار وحید جلیلوند 1399
- متری شیش و نیم سعید روستایی 1397
- سرخ پوست نیما جاویدی 1397
- مغزهای کوچک زنگ زده هومن سیدی 1396
- خفگی فریدون جیرانی 1395
- بدون تاریخ بدون امضا وحید جلیلوند 1395
- ابد و یک روز سعید روستایی 1394
- خشم و هیاهو هومن سیدی 1394
- لانتوری رضا درمیشیان 1394
- ناهید آیدا پناهنده 1393
- سیزده هومن سیدی 1392
- عصبانی نیستم رضا درمیشیان 1392
- لرزاننده چربی محمد شیروانی 1391
- در میان ابرها روح الله حجازی 1387
بازی نوید محمدزاده در فیلم مغزهای کوچک زنگ زده
سریال های محمدزاده
- سهمی برای دوست 1391
نوید محمدزاده در فیلمهای تلویزیونی
- داستان ما، قصهٔ تو 1391
اجرای نوید
- برنامه دوستان - پخش از شبکه جام جم
سریال نمایش خانگی نوید محمدزاده
سریال قورباغه 1397
هومن سیدی و نوید محمدزاده در سریال قورباغه
تئاترهای نوید محمدزاده
- پسران آفتاب1387
- ماه در مرداب1388
- فاصلهٔ تاریک ستاره ها1389
- دهانی پر از پرنده1389
- نورگیر1390
- زمستان 661390
- ایستاده ها سر سوراخ سوپ خوری1391
- پچ پچ های پشت خط نبرد1391
- ویران1391
- مرد بالشی1392
- یک دقیقه سکوت1392
- هم طناب1392
- روایت ناتمام یک فصل معلق1392
- شکلک1393
- دل سگ1393
- آخرین نامه1393
- بالاخره این زندگی مال کیه؟1393
- کامنت1394
- ستوان اینیشمور1394
- شب آوازهایش را می خواند1394
- خدای کشتار1395
- دکلره1395
- دیابولیک:رومئو و ژولیت1395
- آخرین نامه1396
- پچ پچ های پشت خط نبرد1396
- الیور توئیست1396
- دیابولیک:رومِئو و ژولیت1397
- خدای کشتار1397
- فلیک1397
- بینوایان 1397
- مرد بالشتی 1398
نوید محمدزاده و احمد مهرانفر در نمایش مرد بالشتی
عکسهای نوید محمدزاده
نوید محمدزاده و شهاب حسینی در برنامه همرفیق
عکسی از نوید محمدزاده و هوتن شکیبا
علی انصاریان درگذشت + زندگینامه و علت فوت
علی انصاریان بازیکن سابق تیم ملی و باشگاههای استقلال و پرسپولیس پس از روزها مبارزه با بیماری کرونا، دقایقی پیش در گذشت.
علی انصاریان مدافع متعصب و پرتلاش فوتبال ایران که از روزهای ابتدایی بهمن در پی ابتلاء به کرونا در بیمارستان فرهیختگان تهران بستری بود، مانند دیگر هم تیمیاش مهرداد میناوند، مغلوب این بیماری شد و درگذشت.
بیوگرافی علی انصاریان
علی انصاریان بازیکن، خواننده، مجری و بازیگر ایرانی است. وی در ۱۴ تیرماه ۱۳۵۶ در تهران متولد شد. انصاریان با قد ۱۸۳ سانتی متر در پست مدافع توپ میزد. علی به همراه برادرش بلال و آلاسکا میفروخت و در قاب سازی، تراشکاری و مکانیکی کار میکرد.
خانواده علی انصاریان
نام مادر علی، حاجیه خانم سادات شاه ولایتی است. وی فرزند آخر خانواده انصاریان است و یک برادر به نام محمد و یک خواهر به نام فاطمه دارد. حامد اژدری شوهر خواهر انصاریان است. پدر علی سالها پیش از دنیا رفته است.
ازدواج علی انصاریان
علی انصاریان هرگز ازدواج نکرده است. وی عنوان کرده که برای اینکه مادرش را تنها نگذارد به زندگی متأهلی وارد نشده است اما چندی پیش عکسی به عنوان همسرش در رسانهها منتشر شده که گویا عکس خواهرش است. او گفته است که شرطش برای ازدواج این است که خانهای بگیرد و مادرش را در طبقه بالای خود سکونت دهد تا همیشه بالای سرش باشد.
علی انصاریان و آیت الله حسین انصاریان
آیت الله حسین انصاریان متولد ۲۷ آبان ۱۳۲۳ در خوانسار اصفهان است. وی مفسر قرآن، روحانی، روضه خوان و استاد حوزه علمیه قم است. وی عموی علی انصاریان است. آیت الله حسین انصاریان نیز به کرونا مبتلا شد و پس از چند روز از بیمارستان مرخص شد.
فعالیت حرفهای علی انصاریان
انصاریان فوتبال خود را از سال ۱۳۷۵ آغاز کرد و به صورت اتفاقی وارد این رشته شد و از بین ۵ هزار نفر انتخاب شد تا در تیم تهران بازی کند. وی سپس به تیم نوجوانان پیام پیوست و مدتی را در تیم بانک سپاه و بانک ملی نیز توپ زد. علی سابقه بازی در تیمهای فجر سپاسی شیراز، پرسپولیس، استقلال تهران، استیل آذین و استقلال اهواز را در کارنامه خود دارد. انصاریان در سال ۱۳۹۰ زمانی که ۳۴ سال داشت با لباس شاهین بوشهر از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. وی در زمان بازیکنی کم حاشیه نداشت و پس از چندین سال بازی در پرسپولیس به استقلال تهران پیوست. از این روی از طرف دو تیم به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.
خوانندگی علی انصاریان
علی انصاریان در خردادماه ۱۳۹۰ آهنگی به نام شدید به بازار موسیقی عرضه کرد. وی پس از آن خوانندگی را ادامه نداد.
بازیگری علی انصاریان
انصاریان برای اولین بار در سکانس کوتاهی در سریال زیر آسمان شهر حضور پیدا کرد. پس از آن در سریالها و فیلمهای سینمایی کوتاهی نیز مقابل دوربین قرار گرفت.
مجریگری علی انصاریان
انصاریان در سال ۱۳۹۷ به عنوان مجری در برنامه زابیواکا که از تلویزیون اینترنتی آیو پخش شد، حضور داشت. وی سپس در برنامه ورزشگاه که از شبکه پنج پخش میشد حضور پیدا کرد. انصاریان همچنین در مسابقه منچ و برنامه اینترنتی پانوراما مجریگری کرد.
علی انصاریان در دورهمی
علی انصاریان در ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ در برنامه دورهمی مهران مدیری حضور پیدا کرد و به سوالات وی پیرامون زندگی هنری و شخصیاش پاسخ داد.
فیلمهای سینمایی علی انصاریان
- رمانتیسم عماد و طوبا (۱۳۹۷)
- کلوپ همسران (۱۳۹۷)
- اژدر (۱۳۹۷)
- حس خوب زندگی (۱۳۹۵)
- دو روز تا ماندن (۱۳۹۵)
- حکم تیر (۱۳۹۴)
- شروع یک پایان (۱۳۹۴)
- کلاف (۱۳۹۳)
- پاداش سکوت (۱۳۸۵)
مجموعههای تلویزیونی علی انصاریان
- داغون ترین
- زیر آسمان شهر
- چارخونه
- خانه اجارهای
- غنچههای سحر
- نقطه چین
- محکومین
- کیمیا
- سرزده
فیلمهای نمایش خانگی علی انصاریان
شام ایرانی (۱۳۹۹)
آسپرین (۱۳۹۴-۱۳۹۵)
هدیه (۱۳۹۳)
کرونا و علی انصاریان
علی انصاریان به کرونا مبتلا شد و دوم بهمن به دلیل وخامت حال به بیمارستان منتقل شد. پس از چندی وضعیت جسمانی انصاریان به شکلی امیدوارکننده تغییر کرده بود اما متأسفانه در ساعات آخر روز دوشنبه ۱۳ بهمن شرایط به شکلی شد که تیم پزشکی وی را به خواب مصنوعی برد.
علی انصاریان بازیکن سابق تیم ملی و باشگاههای استقلال و پرسپولیس پس از روزها مبارزه با بیماری کرونا، ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ در گذشت.