روش های درمان اختلال نعوظ در مردان مسن
اختلال نعوظ در مردان مسن از جمله مشکلاتی است که برقراری رابطه جنسی را برای آنها سخت میکند. ولی این موضوع به معنای ناتوانی کامل همه مردان مسن در برقراری رابطه جنسی نیست. مطابق تعریف متخصصین ارولوژی و سکس تراپی اختلال نعوظ به معنای ناتوانی در دست پیدا کردن یا نگهداری نعوظ در طول رابطه جنسی است. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
موارد مهم برای درمان اختلال نعوظ در مردان مسن
اختلال نعوظ در مردان مسن به آسانی و با موفقیت درمان می شود، اما این موفقیت به موارد متفاوتی بستگی دارد. چنانچه شما برای رسیدن و نگهداری حالت نعوظ در یک دوره زمانی چهار یا پنج هفته مشکل دارید دچار اختلال نعوظ شده اید و باید زود با پزشک خود صحبت کنید.
حتی باید این واقعیت تلخ را هم قبول کنید که اختلال نعوظ شما می تواند صدمه جدی از یک مشکل دیگر بوده و حتی تهدید کننده زندگی شما باشد. چشم پوشی کردن از این مشکل به دلیل خجالت کشیدن آن میتواند سلامتی افراد مسن را تهدید کند.
برای درمان اختلال نعوظ در مردان مسن طبق معمول یک معاینه کامل فیزیکی توسط پزشک صورت می گیرد و سابقه پزشکی آنها به همراه تست های آزمایشگاهی ویژه مورد بررسی قرار می گیرد. در آخر پزشک با توجه به شرایط فرد و دلیل پیدایش مشکل، یک راه حل درمانی مناسب پیشنهاد میدهد. شیوه های درمان اختلال نعوظ حاوی گزینه های زیر می شوند.
نعوظ در مردان مسن
شیوه های درمان اختلال نعوظ
استفاده از داروهای خوراکی
داروهای خوراکی برای درمان اختلال نعوظ در مردان مسن در همه داروخانهها در دسترس هستند و به عنوان یک راه حل تقریبا ارزان و راحت از آنها یاد می شود. این داروها به عنوان شیوه های عمومی شناخته می شوند و جملگی برای بیشتر مردان قابل استفاده هستند. نکتهای که در اینجا وجود دارد این است که بعضی از این داروها برای بیماران قلبی مناسب نیستند.
بنابراین افراد مسن که به بیماری دیابت یا دیگر بیماری های قلبی مبتلا هستند و بی گمان باید این مسئله را با پزشک خود در بین بگذارند. در بعضی موارد هم امکان مبتلا شدن فرد به مشکل پریاپیسم یا نعوظ طولانی مدت و دردناک وجود دارد که نزدیک به ۶ ساعت طول میکشد و احتیاج به مواظبت پزشکی سریع دارد.
موارد مهم برای درمان اختلال نعوظ در مردان مسن
داروهای موضعی
با توجه به این که اصلی ترین عامل در اختلال نعوظ در مردان مسن به جریان خون ناکافی در آلت تناسلی برمی گردد. در بعضی موارد امکان استفاده از داروهای موضعی تحت عنوان گشاد کننده عروق وجود دارد که جریان خون آلت تناسلی را افزایش داده و به بهبود نعوظ کمک می کنند. البته استفاده از این داروهای موضعی همراه با عارضه های جانبی است که ساده ترین آن ها سردرد همیشگی شریک جنسی است. برای پیشگیری از این مشکل مردان باید حتما از کاندوم استفاده کنند.
تزریق دارو به آلت تناسلی
در این شیوه متخصص از تزریق دارو به آلت تناسلی استفاده می کند. این دارو بعضی از عضلات فرد را شل کرده و در جریان آن افزایش جریان خون در آلت تناسلی افزایش یافته و فرد حالت نعوظ را تجربه می کند.
اگرچه بعضی از منبها مقدار موفقیت ۸۰ درصدی این روش برای درمان اختلال نعوظ در مردان مسن را نشان میدهند، ولی ایراداتی مثل خطر عفونت، درد و جای زخم و همینطور فیبروز در آلت تناسلی مردان برای آن وجود دارد و حتی در بعضی موارد امکان ابتلا به پریاپیسم هم وجود دارد. بعضی از نمونه های دارویی استفاده شده امکان دارد به صورت قطره چکان باشد که مستقیماً به مجرای ادراری تزریق می شود.
جراحی
در اشخاصی که به درمان های قبلی پاسخ نداده اند از اعمال جراحی استفاده می شود مانند پروتزهای آلت ( malleable or semi rigid و inflatable ). پروتز می تواند عارضه های مانند عفونت و عارضه های بعد جراحی و …. داشته باشد.
از جراحی های دیگر جراحی عروق است که بیشتر در افراد جوان غیر سیگاری و نبود بیماری زمینه ای (دیابت) که بیشتر در اثر ضربه دچار اختلالات عروقی و اختلال در خونرسانی به آلت شده اند، استفاده می شود.
مردان تا چه سنی میتوانند رابطه داشته باشند؟
مردان بعد از 50 سالگی امکان دارد مشکلاتی در رابطه جنسی را تجربه نمایند ولی این موضوع به معنای ناتوانی آنها برای برقراری رابطه جنسی نیست. در حقیقت آمیزش جنسی برای مردان محدودیت سنی خاصی ندارد.
چراکه مطالعات نشان میدهند مردان مسن در 85 سالگی یا بیشتر هم میتوانند رابطه داشته باشند. ولی سطح رضایت مندی از رابطه میتواند در سنین بالا کاهش یابد و نعوظ در مردان مسن را هم با مشکل روبرو کند که این موضوع هم با انجام اقداماتی مانند مدیریت استرس، دوری از مصرف سیگار و داشتن معاشقه طولانیتر میتواند بهبود یابد.