چطور در خانواده همسر عزیز و محبوب شویم؟
یکی از مهم ترین دغدغه های شروع زندگی مشترک نحوه تعامل و برخورد با خانواده همسر است. برخی از جوانان در ازدواج خانواده ها را کم اهمیت تلقی می کنند و می پندارند بعد از ازدواج ارتباط زیادی با آنها نخواهند داشت اما خانواده در ازدواج بسیار مهم است و ازدواج ، شروع ارتباط با افرادی است که فامیل دور و دوست و همکار شما نیستند بلکه نزدیکترین افراد به همسرتان بوده و خویشان شما محسوب میشوند و نمیتوان مانند رابطه دوستی هر زمان مطابق میلمان نبودند، فراموششان کنیم. برای اینکه بتوانید محبوب خانواده همسر و نزد آنها عزیز شوید، این بخش را مطالعه نمایید.
با این ترفندها محبوب خانواده همسر شوید
با انجام ترفندهای زیر می توانید نزد خانواده همسر محبوب و عزیز شوید:
با ادب و فروتن باشید
هیچگاه در حضور خانواده همسر عصبی نشوید و صدای تان را بلند نکنید و با ادب و فروتنی بحث را خاتمه دهید.
به خانواده همسرتان کمک کنید
اگر عروس یا داماد خانواده هستید، در صورتی که خانواده همسرتان نیاز به کمک شما دارند، به آنها در کارها کمک کنید مثلا اگر مادرشوهرتان دوست دارد، با او در آشپزخانه وقت بگذرانید تا هم به او کمک کرده و هم احساس تنهایی نکند، گهگاهی همراهی کنید اما زیاده روی نکنید.
علاقمندی های خانواده همسرتان را بشناسید
برای اینکه محبوب خانواده همسر شوید، بهتر است تاثیرگذارترین فرد خانواده را خوب بشناسید مثلا اگر مادر همسرتان در خانواده نقش ویژه ای دارد تلاش کنید بیشتر درباره مادرشوهرتان، علاقه مندی هایش و خلق و خویش بدانید.
از برخی پیشنهادات خانواده همسر استقبال کنید
از برخی پیشنهادات خانواده همسر استقبال کنید و اگر از پیشنهاد آنها خوشتان نیامد، در حضور آنها، موافقت کنید ولی اعلام کنید که تصمیم تان را بعد اعلام خواهید کرد. سپس نظر واقعی خود را به همسرتان بگویید و باهم تصمیم نهایی را بگیرید و توسط او تصمیم خود را به خانواده اش اعلام کنید.
در بحث های خانوادگی آنها شرکت نکنید
هرگز با خانواده همسرتان بحث های سیاسی، مذهبی و... نکنید زیرا شما مانند هم فکر نمی کنید و ممکن است هر دو طرف در این بحث ها جبهه گیری نموده و روابطتان تیره و تار شود پس از اظهارنظر کردن جدا خودداری کنید.
به وضعیت شوهرتان برسید
طبیعی است که خانواده همسرتان فرزند خود را دوست داشته باشند و رفتار شما را با او زیر نظر بگیرند پس هرگز در حضور خانواده همسرتان، از او بدگویی نکنید و به خورا و پوشاک و... او توجه کنید و به خصوص در حضور مادرشوهر به وضعیت شوهرتان برسید.
در حضور خانواده با همسرتان بحث نکنید
اگر شما در در حضور خانواده با همسرتان بحث و دعوا کنید، ممکن است شما خیلی زود بحثتان را فراموش نمایید اما بدانید این بحث ها در ذهن خانواده باقی می ماند و آنها شما را مانند روز اول دوست نخواهند داشت پس در حضور خانواده همسر به پسرشان احترام بگذارید.
حد و مرزتان را بشناسید
خانواده همسرتان احترام بگذارید، والدین او همسن و سال شما نیستند پس حد و مرزتان را بشناسید و شوخی های زننده و بیجا نکنید تا محبوب آنها باشید.
بین همسرتان و خانواده اش فاصله نیندازید
بین همسرتان و خانواده اش فاصله نیندازید. خانواده او ممکن است برای شما کم اهمیت باشند پس هرگز تعلق خاطر همسرتان به خانواده اش را کم اهمیت تلقی نکنید. این کار شما باعث می شود خانواده همسرتان به شما طور دیگری نگاه کنند.
چهره مثبتی از خود نشان دهید
همیشه در حضور خانواده همسرتان خود را عاقل و با تجربه نشان دهید و اگر ناراحت هستید، لبخند بر لب را فراموش نکنید و همیشه در مراودات خود ظاهری مرتب و پسندیده داشته باشید.
افراط و تفریط ممنوع
هرگز در روابط خود افراط و تفریط نداشته باشید و نه خیلی دور شوید و نه بسیار صمیمی و خودمانی شوید.در ابتدای رابطه محتاط باشید تا شرایط جدید را کاملا بشناسید و بعد از شناخت جمع خانوادگی کمکم صمیمیت خود را بیشتر کنید.
اختلافاتتان را جار نزنید
اگر درگیری و کدورتی بین خود و خانوادهها ایجاد شد، آن را به دیگران منتقل نکنید. هرگز اختلافتان با خانواده همسرتان را برای خانواده خود تعریف نکنید و ذهنشان را مکدر نکنید زیرا ممکن است با از میان رفتن اختلافاتتان همچنان خانواده شما از آنها دلخور باشند.
حساس نشوید
اگر دقت کنید همه ما با شنیدن حرف های مادرشوهرمان از زبان مادر خود ناراحت نمی شویم زیرا حساسیت ما روی حرفهای او بیشتر از مادر خودمان است. اگر شما در برابر نیش و کنایه قرار گرفتید، آرامش خود را کاملا حفظ کنیدو لبخندی بزنیدو قضیه را مدیریت کنید.
از همسرتان کمک بخواهید
هم شما و هم همسرتان، باید میان خانواده خود و شریک زندگی تان نقش میانجی را بازی کنید و اجازه ندهید برخوردی در این رابطه پیش بیاید. اگر اختلافی بینتان به وجود آمد، خود را وارد جنگ مستقیم نکنید و حل کردن ماجرا را به شریک زندگی خود بسپارید.
از دید آنها به مسائل بنگرید
اگر شما خودتان را به جای خانواده همسرتان قرار دهید و از دید آنها نگاه کنید، بسیاری از تنش ها از بین می رود و محبوب خانواده خواهید شد زیرا در این صورت حساسیت خود را کم خواهید نمود.
نشان دهید خودتان به برقراری ارتباط تمایل دارید
اگر می خواهید نزد خانواده همسرتان عزیز شوید ، نشان دهید که خودتان به برقراری ارتباط با آنها تمایل دارید پس زمانی که همسرتان در خانه نیست، به صورت تلفنی و یا حضوری با خانواده همسرش ارتباط برقرار کنید و یا جویای حال آن ها شوید.
برای خانواده همسر وقت بگذارید
زمانی را برای بودن با خانواده همسر تعیین کنید و با صحبت کردن و گپ زدن، علاقه خود را نسبت به خانواده همسر نشان دهید.
با خانواده همسر مشورت کنید
اگر غذایی را مادر همسرتان به خوبی می پزد و شما بلد نیستید، از او راهنمایی بخواهید و در برخی مسائل کوچک و غیر ضروری با آنها مشورت کنید، این کار نشانه احترام گذاشتن به مادرشوهر است.
از خود شناخت کافی به دست آورید
در مطالب قبلی بخش سبک زندگی نمناک خواندید که برای اینکه عزیز خانواده همسر باشید باید رفتارتان را بسنجید و از شناخت خودتان شروع کنید . نقاط ضعف و قدرت تان را بشناسید و هرگز یک اشتباه را چند بار تکرار نکنید.
محبت کردن را دریغ نکنید
از محبت خارها گل می شود، حتما این مصرع شعر را شنیده اید ، محبت انسان ها را به هم نزدیک و دل ها را نرم می کند پس محبت کردن را دریغ نکنید اما در ابراز محبت هم خطوط قرمز را رعایت کنید تا مبادا محبتها تبدیل به وظیفه شود.
پدر و مادر همسرتان را پدر و مادر خود ندانید
بله درست است شما نباید پدر و مادر همسرتان را پدر و مادر خود بدانید. ممکن است با پدر و مادر خود رفتاری داشته باشیم که اگر آن رفتار را با والدین همسرمان انجام دهیم آنها دلگیر و ناراحت شوند پس فقط آنها را پدر و مادرعزیز همسر عزیزمان بدانیم و با آنها شوخی نکنید و خیلی راحت نشوید.
کلیشه های ذهنی را کنار بگذارید
اگر تازه ازدواج کرده اید ممکن است دیگران برایتان از خانواده همسر بدگویی کنند و ذهنیت های اشتباهی درباره آنها بسازند. پس این ذهنیت ها و برچسب هایی که در ذهنتان دارید را کنار بگذارید زیرا بسیار مهم است که ما با چه نگرشی وارد زندگی جدید می شویم .افکار منفی باعث جهت گیری منفی و رفتار منفی در ما می شود.
حامی خانواده همسرتان باشید
اگر همسرتان قبل از ازدواج حامی خانواده اش بوده او را از این کار منع نکنید و او را تشویق کنید تا همچنان حامی خانوادهاش باشد.